Hello There, Guest! Register

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem installing the script related to domain
08-31-2012, 09:41 AM (This post was last modified: 08-31-2012 10:02 AM by buxmoney.)
Post: #1
Problem installing the script related to domain
Looks like I have installed the script without problem but here is the issue.

I typed http://www.domain.com/install/index.php
and I got this error:
Fatal error: class config not found in home/hostgatorusername/public_html/domain/ClixScript_PHP_DOCS/classes/class.bux.php on line 28

but when I type http://www.domain.com/public_html/install/index.php
the installer runs without problems.

I know there is something wrong with my domain, I can just see sth of the script through domain.com/public_html/ although design is not as it should be, but when I click anyother link I get 404 error because links point to domain.com
I think I might solve this issue forget about it, but I have just realise something which might be more important. Running the script on an addon domain could be dangerous right?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
08-31-2012, 05:26 PM
Post: #2
RE: Problem installing the script related to domain
Solved the domain issue, but now I have new problems. I installed the script but now I have this issue

Warning: require_once(/home/xdclix/public_html/ClixScript_PHP_DOCS/config/config.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/xdclix/public_html/globals.php on line 69

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home/xdclix/public_html/ClixScript_PHP_DOCS/config/config.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/xdclix/public_html/globals.php on line 69
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-01-2012, 06:36 AM (This post was last modified: 09-01-2012 09:16 AM by buxmoney.)
Post: #3
RE: Problem installing the script related to domain
Ok, deleted everything and uploaded it again, and I got the same error as in my first post when I went to my websites index. Finally I decided to install it and the site looks ok and running without issues.

Should I worry because of the errror that my index gave me prior to the script install?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
09-02-2012, 06:49 AM
Post: #4
RE: Problem installing the script related to domain
(09-01-2012 06:36 AM)buxmoney Wrote:  Ok, deleted everything and uploaded it again, and I got the same error as in my first post when I went to my websites index. Finally I decided to install it and the site looks ok and running without issues.

Should I worry because of the errror that my index gave me prior to the script install?

nope nothing to worry about there mate Smile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 2 Guest(s)