Hello There, Guest! Register

Post Reply 
 
Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
spark leads error
10-13-2012, 06:44 PM
Post: #1
spark leads error
well I tested the postback on their website, and the next screen shows blanks.

I have just checked postlogs via admin panel and this is what it says:

3 SparkLeads 0 0 0 2012-10-09 22:58:58 Invalid postback, it seems information was missing or user not found. SubID: #test, Campaign ID: #4052, status: approved
2 SparkLeads 0 0 0 2012-10-09 22:54:11 Invalid postback, it seems information was missing or user not found. SubID: #test, Campaign ID: #4052, status: approved
1 SparkLeads 0 0 0 2012-10-08 21:02:19 Invalid postback, it seems information was missing or user not found. SubID: #test, Campaign ID: #4052, status: approved

Do you know what this means? Image 1 - http://tinypic.com/view.php?pic=30kd00i&s=6
Image 2 - http://tinypic.com/view.php?pic=r0uou8&s=6
image 3 - http://tinypic.com/view.php?pic=34qpj7r&s=6
image 4 - http://tinypic.com/view.php?pic=2drwbnl&s=6


Do you know how I can fix this?

Thnx
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-13-2012, 07:02 PM
Post: #2
RE: spark leads error
Your site must have a user with the username "test", is that the case? If not, it will not work since you must specify a valid usertime. Try "admin".
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-13-2012, 07:02 PM
Post: #3
RE: spark leads error
If this doesn't work I believe you have done a mistake durning import of offers. It's important that you enter "clixscript" as it says in the guide for sparkleads.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-13-2012, 10:39 PM
Post: #4
RE: spark leads error
Yes, I didn't need to change that it already had clixscript entered.
It's not very hard to set it up by watching the video, so I can't understand why it's not working.

The postback log says: Invalid postback, it seems information was missing or user not found. SubID: #clixscript, Campaign ID: #4052, status: approved
Link SubID (username): is clixscript

I imported the offers the same as the video showed. The offers are there and shown, but the postback is not working.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-14-2012, 04:59 AM
Post: #5
RE: spark leads error
1. Open your cPanel and go to phpMyAdmin
2. Find the following table "clix_offers_postback_log`"
3. Find the postback info, and copy the row (MAKE SURE you copy the "request_vars" field as it's important)
4. Post here.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-14-2012, 05:43 PM
Post: #6
RE: spark leads error
ok, here it is:

{"_doroute":"offers","v":"ipn","p":"1","campaign":"Test Campaign","id":"4052","rate":".5","sub1":"admin","sub2":"","sub3":"","status":"approved"}
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-15-2012, 04:53 AM
Post: #7
RE: spark leads error
so... do you know how i can fix it with that info?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
10-17-2012, 09:23 AM
Post: #8
RE: spark leads error
Ok I don't see anything wrong unfortunaly, if you pm cpanel/ftp i'll take a look on your site.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)